Det är ju bästa rabarbertiden just nu med rabarberfestival runt om i Sörmland
Så här ser mitt rabarbersortiment ut just nu.
- Rabarbermarmelad med rosépeppar. Den smakar särskilt bra tillsammans med en smakrik getost.
- Rabarbermarmelad med ingefära & citron. Den smakar bra till frukostmackan såväl som till ostbrickan.
- Rabarbermarmelad med jordgubbar & mynta. Passar bra på ett rostat bröd eller en skiva grovt rågbröd eller varför inte till den gamla klassikern friterad camembert.
- Rabarbermarmelad med örtkryddor. Den passar bra till både kött och som pålägg.
- Rabarbersaft med citron & mynta. En läskande saft som är sval i smaken.
På gång är Rabarberchutney, Rabarberpickles och Rabarbermarmelad med syltade apelsinskal. Och det blir säkert något mer...
Allt finns i "Skaffeributiken" i Molstabergs Gårdsbutik och delar av sortimentet på Rabarberfestivalens marknad i Nyköping fredagen den 24 maj. Välkomna!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar