Nu har jag beställt den godaste chokladen från det lilla Brasilianska företaget AMMA beläget i regnskogen Atlantic Forrest.
Det drivs av Diego
Bardaró som är den femte generationen av en kakaoproducerande familj. Han behandlar kakaon med största varsamhet,
rostar den och fermenterar den i en långsam process för att den inte ska bli bitter
i smaken. Den mörka chokladen innehåller bara kakaoböna och socker - dvs varken sojalecitin, vanilj eller
kakaosmör. Smakutvecklingen sker i stället genom fermenteringen, rostningen och
concheringen. Den kommer finnas med 60-,
70- och 85-procentig kakaohalt.
Och så de läckraste bouchéer/praliner till kaffet från det danska företaget Summerbird:
Allt kommer vecka 24 till butiken på Molstaberg då vi också kommer ha en kaffemaskin igång!
Fr o m nu på fredag förlänger vi öppettiderna
något:
Fredagar öppet 14-18Lördagar 10-14
Välkomna!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar